Page 2 of 4

Re: Halo servers updated to 1.0.10!

Posted: May 22nd, 2014, 12:12 pm
by VORTKEN
No I dont use this "HAC2" xD seems I need to get it to find a lot of servers.

Re: Halo servers updated to 1.0.10!

Posted: May 22nd, 2014, 12:31 pm
by A§H»Crash
VORTKEN wrote:No I dont use this "HAC2" xD seems I need to get it to find a lot of servers.
Can you see them now?

Re: Halo servers updated to 1.0.10!

Posted: May 22nd, 2014, 1:30 pm
by VORTKEN
installed it and no ash clan of the from 17 pages of servers to 21 thanks to hac2.....but my ammo clip does go down faster using hac2 lol

Re: Halo servers updated to 1.0.10!

Posted: May 22nd, 2014, 1:31 pm
by A§H»Crash
VORTKEN wrote:installed it and no A§H clan of the from 17 pages of servers to 21 thanks to hac2.....but my ammo clip does go down faster using hac2 lol
Is this PC or CE?

Re: Halo servers updated to 1.0.10!

Posted: May 22nd, 2014, 1:33 pm
by VORTKEN
CE and the servers on CE are dead empty right now and i talked to another player and he said he was experiencing the same problem ever since the new update....so maybe it isnt the servers fault.

Re: Halo servers updated to 1.0.10!

Posted: May 22nd, 2014, 2:19 pm
by A§H»Crash
Our #23 Blood Gulch has people in it

Re: Halo servers updated to 1.0.10!

Posted: May 22nd, 2014, 2:26 pm
by VORTKEN
humm....well maybe my client needs some help xD im gonna go try my other CE and see what happens.

Re: Halo servers updated to 1.0.10!

Posted: May 22nd, 2014, 2:31 pm
by A§H»Crash
VORTKEN wrote:humm....well maybe my client needs some help xD im gonna go try my other CE and see what happens.
Did you buy Halo? Are you a pirate by chance?

Re: Halo servers updated to 1.0.10!

Posted: May 22nd, 2014, 3:57 pm
by VORTKEN
Pirate xD Halo isnt sold here but I fixed the problem and did a clean install of update 10 and Halo.

Re: Halo servers updated to 1.0.10!

Posted: May 23rd, 2014, 12:25 am
by Ginny
I updated one of my halos at my other house. On Sunday.